Metamorfosemassage

Een metamorfosemassage is een ontspannende en zachte massage die leidt tot bewustwording, genezing en groei. Deze groei kan plaatsvinden op spiritueel niveau, maar kan zich ook uiten in het beter benutten van de eigen mogelijkheden.

Een mooi beeld om uit te leggen waar het bij een metamorfosemassage om gaat. De transformatie van een rups in een vlinder. De rups leeft zijn rupsenleven tot hij op een gegeven moment een cocon om zich heen gaat spinnen. In die cocon voltrekt zich de metamorfose van rups naar vlinder. De rups wordt wat hij als mogelijkheid in zich heeft en om dat te doen trekt hij zich terug in een cocon.

Veel mensen hebben kwaliteiten en talenten die ze niet tot uitdrukking brengen, omdat er belemmeringen zijn die dat tegenhouden. Een metamorfosemassage helpt u om in uzelf naar binnen te gaan en daar te ontdekken wie u in wezen bent. Als u uw kwaliteiten en talenten gaat ontdekken en uw belemmeringen onder ogen kunt zien, kunt u worden wie u wilt zijn.

Een behandeling bestaat uit een zachte aanraking van de reflexzone van de wervelkolom, op de voeten, de handen en het hoofd. De reflexzone van de wervelkolom correspondeert met de tijd voor de geboorte, de prenatale periode. Door dit reflexgebied te behandelen, kunnen blokkades die voor de geboorte zijn ontstaan losgelaten worden en kan de levensenergie die geblokkeerd was weer vrij komen. Genezing wordt mogelijk. klachten en problemen kunnen verdwijnen.

Deze vorm van massage werkt heel diep op energetisch niveau, waardoor het kan helpen om stappen te zetten in het leven.

Bij deze massage kan, indien hiervoor gekozen wordt, gebruik gemaakt worden van een energetische boomolie van Bouchardon, die intuïtief gekozen wordt.

Prijs voor een metamorfosemassage

Massage  75 min.  € 70,00
Serie van 3 massages voor € 195,00
 

Je betaalt cash bij aanvang van een sessie.
Bancontact of overschrijving is niet mogelijk.

In contact met Inner Balance 4 Ever

GSM : +32 495 72 74 99
innerbalance4ever@live.be