Workshops bij DJOJ

Workshops bij DJOJ

zaterdag 27 januari 2018, 10:00-16:00

zondag 11 februari 2018. 10:00-16:00

zaterdag 24 februari 2018, 10:00-16:00

zaterdag 3 maart 2018, 10:00-17:00

 

Prijs: € 54,0 inclusief drank en lunch

DJOJ Centrum

Your Inner Balance

In deze workshop gaan we op een speelse en luchtige manier vragen, dingen of situaties bekijken. Waar er onduidelijkheden zijn in jouw leven en we het gevoel hebben dat we vastzitten. Dit vanuit een andere standpunt.

WITH ANOTHER POINT OF VIEW WE CAN GET A BREAKTHROUGH.

We maken gebruik van coaching tools van Points of You namelijk:

  • het coaching game 
  • Punctum 

Het coaching game: is een krachtig en inspirerend coaching-instrument gebaseerd op fototherapie. De kaarten helpen ons om ons bewustzijn te vergroten, diep te reflecteren en ons voor te bereiden op actie.

PUNCTUM is een spel om je perspectief uit te breiden.

Ieder van ons heeft een verhaal. 's Ochtends staan we op en meestal nemen we dit verhaal mee doorheen de dag. Ons verhaal is overal aanwezig. In de variëteit van onze relaties, onze ambities,projecten en in onze acties.

HET IS WAT WE ONSZELF EN ANDEREN VERTELLEN OVER ONS LEVEN EN ONZE KIJK OP DE DINGEN.

Deze workshop geeft ons de mogelijkheid om ons verhaal te vertellen dit vanuit verschillende perspectieven.

Door je eigen fotoalbum te maken, verbind je je via foto's en woorden met de verschillende delen van je verhaal. Je zult vanuit een nieuw perspectief naar jezelf kijken en verrassende inzichten ontdekken.

 

https://www.djoj.nl/html/Activity/Coaching/Joke_Vandenberghe/JVAN12184/Your_Inner_Balance.htm

Centrum Djoj is centraal gelegen in Rotterdam Hilligersberg, Antony Duyklaan 5-7, 3051 HA en staat er om bekend ideaal bereikbaar te zijn met het openbaar vervoer. (Station Noord)

 

InnerBalance 4 Ever op de Open dag DJOJ

InnerBalance 4 Ever op de Open dag DJOJ

Eén dag boordevol gratis workshops & sessies waarin je kan kennismaken met de verschillende activiteiten, trainingen, cursussen, massage, meditatie, dans, yoga, lichaamswerk, coaching en veel meer van Centrum Djoj. Veel trainers, coaches, therapeuten en workshopgevers bieden die dag een voorproefje van hun activiteiten voor het nieuwe seizoen. Open: van 11 tot 21 uur. Gratis toegang ◾Gebouw… Lees verder

Liefde en Verbinding

Liefde en Verbinding

geplaatst is in de rubriek liefdesspreekuur in de para-astro rond sexualiteit. Klik op de afbeelding om het interview te lezen Lees verder

Interview Zeeparel

Interview Zeeparel

In 2015 ben ik gevraagd voor een interview voor ‘de zeeparel’ een glossy lifestyle magazine aan de ‘westkust’4 Dit magazine werd verdeeld in winkels, restaurants en hotels. Klik op de afbeelding om het interview te lezen. Lees verder