Welkom in mijn praktijk Inner Balance 4 Ever. 

Inner balance 4 ever is ontstaan vanuit een passie voor aanraking, masseren, tantra en langzaam aan ben ik mensen gaan begeleiden naar meer bewustzijn.

Mijn naam is Joke. Als breakthroughcoach, intimiteitscoach en lichaamstherapeut bied ik sessies en begeleiding aan met als thema's : intimiteit, seksualiteit, grenzen, levensvragen en bewustzijn. Ik breng je in contact met je vitale levensenergie, je seksualiteit en je sensualiteit zodat je authentiek door het leven kan gaan en op een gezonde manier de verbinding met jezelf en met de ander aan kan gaan. Ik help je je plek in te nemen in deze wereld en helemaal in je kracht te staan. Ik maak gebruik van een combinatie van oefeningen en tools waaronder aanraking, massage, enquiery, bodywork, tantrische structuren, coachingtools, .. waarbij je zowel fysiek en mentaal tot ontspanning komt, meer innerlijke rust ervaart en je bewuster, energieker en in balans door het leven gaat.

Ik werk vanuit een holistische visie. Elke persoon wordt als een geheel benaderd. zowel je lichaam als je hele wezen (geest en ziel) wordt helend geraakt. Elke ontmoeting gebeurt op een liefdevolle en respectvolle manier met een persoonlijke aanpak in een familiale sfeer.

Alles bestaat uit balans. Als mensen energetisch in balans zijn, dan zijn ze vrolijk, gelukkig, liefdevol en hebben ze erg veel zin in het leven. 

Een combinatie van:
aanraking, massage, therapeutische- en tantrische sessies, creatieve en intuitieve begeleiding, coachingstools, meditatie, …
helpen jou om in je kracht te staan, je plek in te nemen en in balans te komen
mind, body en soul.

Publicaties

Liefde en Verbinding

geplaatst is in de rubriek liefdesspreekuur in de para-astro rond sexualiteit.

Klik op de afbeelding om het interview te lezen

IntervieuwIn 2015 ben ik gevraagd voor een interview voor ‘de zeeparel’ een glossy lifestyle magazine aan de ‘westkust’4

Dit magazine werd verdeeld in winkels, restaurants en hotels.

Klik op de afbeelding om het interview te lezen.

In contact met Inner Balance 4 Ever

Contactformulier